diumenge, 13 de maig de 2018

2018.05.13 - Riudecols - Coll del Mort - Coll dels Banys

                   
Excursió per conèixer el nou sender obert entre el Coll del Mort i el Coll dels Banys, situats en el terme d'Alforja, tocant als límits del nostre poble.
 
Distància: 12,00 Km
Dificultat:  BAIXA 
 
 

Sortim del poble i anem cap a la Capella per continuar per la ruta saludable que ens porta a Mas d'en Cabrer i trobar el camí de Puigcerver. El seguim fins trobar la desviació cap al camí de les Valls per continuar després pel camí de les Olles, que passa pel costat del conegut Pi de la Bibina.
Continuem per la pista fins arribar al Mas de les Olles, on trobem el sender que ens porta cap al Coll del Mort.

Sender del Coll del Mort
 

Coll del Mort
Aprofitem per esmorzar en un recer del vent en el mateix coll per continuar després pel sender que va crestejant, pel costat esquerra tenim una bona vista de les Muntanyes de Prades amb el Alforja al seus peus i pel costat dret veiem tota la partida de les Valls.
Continuem el sender recuperat/obert fins arribar al Coll dels Banys on trobarem la pista del camí de Riudecols a Alforja, ara la seguim en direcció al poble tot i que la deixem per baixar cap al barranc de les Valls i anar a buscar de nou el camí de la via saludable al seu pas pels quatre camins i arribar de nou a la capella per tancar la sortida.

Crestejant cap al Coll dels Banys
 

Mirant enrrera la cresta recorreguda

Baixant al barranc de les Valls
 

Quatre Camins
 
Informació d'interés
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada