diumenge, 29 de gener de 2017

2017.01.29 - Sortida Preparació Raquetes al Port del Comte


Sortida de raquetes a l'estació del Port del Comte per veure algunes rutes en aquesta estació i provar com seria arribar al Pedró dels Quatre Batlles des de la Tossa Pelada on s'hi arriba també des de Tuixent, on anirem en la propera sortida de l'Associació.

Distància: 11,00 Km
Dificultat:  MODERADA 
 
 

Sortim de l'aparcament de la zona d'Estivella i seguim la ruta marcada en taronja que de moment coincideix també amb la vermella. La pujada es suau i continua seguint una pista pel mig del bosc. Just quan som sota el Tossal d'Estivella es separa la ruta vermella de la taronja. Seguim aquesta segona ja que és la única marcada, la vermella està coberta de neu verge que ens faria la trevessa molt més feixuga.
Seguim la guia sobre la neu que ens portarà al principi de les pistes de Port del Comte de la zona d'Estivella, seguim una mica al nostre aire per arribar al primer cim que farem al dia, el Tossal d'Estivella.
Desfem el camí fins als remuntadors que continuar en direcció a la Tossa Pelada que no és gaire lluny i que assolim amb facilitat. Des d'aqui ja veiem que el Pedró dels Quatre Batlles ens queda molt a prop i amb molt poc desnivell. L'assolim en poc temps i continuem el camí per tornar a l'inici seguin les marques de la ruta negra de raquetes que es força més curta i amb bastant de desnivell, en aquest cas negatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada