diumenge, 7 de maig de 2017

2017.05.07 - Serra del Montsant - Toll de l'Ou
Excursió al Toll de l'Ou aprofitant que en aquesta època encara no hi ha sequera i ens assegura trobar-hi aigua que li dona un encant especial.

Distància: 10,00 Km (aprox.)
Dificultat:  BAIXA 
 
 


 

Mirador del Portell del Pi de la Carabasseta

Ens dirigim a la població d'Ulldemolins, concretament a l'Ermita de Santa Magdalena on aparcarem els cotxes i des d'on iniciarem la ruta.
Agafarem el sender que puja amb una bona pujada cap al Grau del Pi de la Carabasseta per pujar dalt de la serra fins al Pi nomenat on trobarem el  GR-171 , concretament en la seva etapa 9 i que comença a baixar cap al Barranc dels Pèlags on trobarem la zona del Toll de l'Ou. En aquest punt esmorzarem i farem totes les fotografies que l'entorn convida a fer.
Continuem el camí pel mateix sender GR, fins un punt on el deixarem per seguir un sender que ens portarà a una pista de va cap a l'Ermita de la Mare de Deu del Montsant, tot i que no hi arribarem perque quan arribem a l'Ereta agafem un sender que ens portarà al cap d'amunt del Portell del Peret on trobem de nou el  GR-171  que ve d'Albarca.
Baixem pel Portell de Peret i anem perdent alçada fins arribar a una pista que ens portarà de nou a l'Ermita de Santa Magadalena
 

Pi de la Carabasseta
 

Toll de l'Ou
 

 

Baixant el Grau del Peret
 
Informació d'interés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada