diumenge, 11 de juny de 2017

2017.06.11 - Camí de Ronda de la Platja Llarga de Tarragona - Tamarit


Foto del grup a la Punta de la Mora
                   
Nova sortida a un camí de ronda, en aquest cas, degut a que no hi havia prou gent per a desplaçar-nos a la Costa Brava, hem fet una etapa a prop de casa i així fer el desplaçament amb els cotxes particulars.
Hem sortit de la platja llarga de Tarragona i hem anat fins al Castell de Tamarit i hem desfet el camí per a tornar, ja que les alternatives per fer-lo circular es feien molt llargues i estem en època de molta calor.
 
Distància: 11,94 Km (aprox.)
Dificultat:  BAIXA 
 
 

Com ja acostuma a ser habitual, el mes de juny tornem a fer una etapa del camí de ronda que coincideix amb el  GR-92 , en aquest cas farem un part de l'etapa 25 entre la Pobla de Montornès i Tarragona.

Platja Llarga de Tarragona
 

Caminant pel Bosc de la Marquesa
Iniciem la caminada a l'aparcament de la platja llarga i recorrem aquesta platja pels costat dels càmpings fins que arribem a l'inici del Bosc de la Marquesa que recorre tota la costa. L'ombra dels pins d'aquest bosc ens acompanya durant tot el camí, tot i que a la tornada serà quan ho agrairem més.
Arribem a la primera cala anomenada platja Waikiki, després continuem el camí per trobar la platja de la Roca Plana fins arribar a la torre de la Punta de la Mora.

Gaudint de les vistes
 

Platja de la Mora
Quan arribem a la torre de la Punta de la Mora, hem d'entrar al càmping amb el mateix nom que ja té habilitat un pas marcat amb fletxes grogues que ens porta a la platja de la Mora.
Després de la platja tornem a una zona boscosa, tot i que ara altament urbanitzada, però seguint el camí molt ben urbanitzat arribem fins un pal indicador molt aprop ja del nostre destí al Castell de Tamarit, on aprofitare per esmorzar i desfer el camí per tornar al punt d'inici.
 

El Grup al Castell de Tamarit
 
Informació d'interés
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada