diumenge, 3 de setembre de 2017

2017.09.03 - Mirador de la Guàrdia - Prades


Foto al Mirador
                   
Excursió molt còmoda per a tots els nivells que ens porta a fer una bona passejada pels voltants de Prades. Hem pujat al Mirador de la Guàrdia enfront de la vila de Prades i des d'on tenim unes bones vistes del Montsant i finalment els més agosarats han arribat fins l'ermita de l'abellera.
 
Distància: 10,00 Km (curta) / 15,00 Km (llarga) - Valors aproximats
Dificultat:  BAIXA 
 
 

Ens desplacem a la vil·la de Prades on ens trobem boira de bon matí, tot i que ben aviat escampa i ens queda un dia amb una temperatura molt agradable. Sortim del poble pel sender on coincideixen el  GR-65.5  i el  GR-171  eb direcció al Coll de la Drecera. Després d'una estona deixem el sender GR per pujar a la serra pel Grau del Mussoler.

Seguint el GR
 

Pujant el Grau del Mussoler
Després de superar el grau, ja ens trobem al Pla de la Guàrdia i ens dirigim cap al mirador on aprofitarem per esmorzar.
 

Esmorzant al Mirador
Continuem la marxa per una pista que ens porta pel Pla de la Guàrdia i passa pel Coll del Vidrier fins que arribem a la carretera que ve de La Febró.
Es just en aquest punt que qui vol fer una ruta més curta continua pel  PR-C 6  que porta directament fins a Prades.
 
 

Visita a l'Ermita de l'Abellera
La resta del grup continua en direcció contrària per la carretera per anar a trobar un camí que porta de nou al sender  GR-65.5  que porta fins a Prades, tot i que abans d'arribar-hi aprofitem per acostar-nos a l'Ermita de Sant Roc i també a la de l'Abellera i finalment tornar al poble.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada