dissabte, 23 de setembre de 2017

2017.09.23 - Montagut d'Ancosa


Foto al cim del Montagut
                   
Nova sortida a la zona de l'Alt Gaià per assolir un nou 100 CIMS, concretament el Muntagut d'Acosa.
Iniciarem la sortida des del poble de Querol amb les restes del seu castell medieval, també visitarem i gaudirem de les vistes de l'ermita romànica de Sant Jaume de Montagut i també podrem veure un arbre monumental, el "Pi de les Cuatre Soques".
 
Distància: 12,33 Km
Dificultat:  BAIXA 
 
 

Iniciarem la caminada des de la població de Querol, aparquem els cotxes al costat del Restaurant Sant Jordi des d'on ja podem contemplar el Castell Medieval de Querol. El matí s'aixeca de moment una mica emboirat, cosa que sovinteja bastant en aquesta zona.
Sortim del poble per la carretera en direcció el Pont d'Armentera i al final del poble ens dirigim cap a la Font de Querol on trobem el  PR-C 2 

Castell Medieval de Querol
 

Font de Querol
Comencem a pujar pel sender rodejant el Puig d'en Rovira fins arribar al Coll de Montagut, on deixarem el sender PR per anar a buscar un sender i després una pista que puja fins al cim del Montagut on aprofitem per esmorzar.

Camí del Coll de Montagut
 

Arribant al Coll de Montagut


Panoràmica des del cim de Montagut

 
Després de totes les fotos de rigor i d'haver reposat una estona reemprenem la marxa ara ja per anar descendint en direcció a l'ermita de Sant Jaume de Montagut on coincidim amb el  GR-172  tot i que no el seguirem, ja tornem a trobar el  PR-C 2  que ens portarà al sender local Querol-Esblada i el seguirem per la variant que passar pel Pi de les Cuatre Soques i seguirem fins arribar al punt de sortida de Querol
 

Arribant a l'Ermita de Sant Jaume de Montagut
 

Ermita de Sant Jaume de Montagut
 

Pi de les Cuatre Soques
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada