dissabte, 30 de setembre de 2017

2017.09.30 - Cel·lebració 10è. Aniversari

                   
Ja fa 10 anys de la creació de la nostra associació i ho vam voler cel·lebrar amb un sopar amb tots els socis i una xerrada molt interessant sobre els anacoretes de la serra del Montsant.
 
 
 
La tarda ha començat amb la projecció de la pel·lícula/documental "Gäbäl al-barka, el Montsant muntanya d'anacoretes" que recorre tots els indrets del Montsant on hi ha restes d'antics llocs de culte. A la projecció ens va acompanyar la Montserrat Domingo, actual ermitana de Sant Joan del Codolar a Cornudella del Montsant i també protagonista del documental, junt amb el Pau Lluís Salas muntanyenc i fotògraf i el Lluis Pons també muntanyenc i càmera.
A posteriori de la projecció del documental la Montserrat ha anat contestant les preguntes que li feia el Pau Salas per anar descobrint les interioritats de la vida d'un ermità i amb les que hem pogut entendre les motivacions que pot tenir una persona per decidir portar una vida tant extremadament diferent a la de la majoria de nosaltres. Va quedar molt clara la seva estimació per la muntanya i tota la natura que l'envolta.
Després ens va desplaçar a la casa de cultura on vam poder gaudir de la exposició fotogràfica que acompanya també a aquest documental i que va tenir encara més transcendència al poder creuar unes paraules amb l'autor de les fotografies.
La nit la vam acabar al Casal amb un gran sopar per a tots els assistents i amb una multitud de sortejos de regals i records. Es va aprofitar la nit per presentar la samarreta tècnica del club i es va posar a disposició de tothom la possibilita d'encarrgar-la.
 
Informació d'interés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada