diumenge, 21 de gener de 2018

2018.01.21 - Bosc de les Bruixes


Foto al Coll del Cinto
                   
Primera sortida del calendari per aquest any, i comencem amb una ruta apta per a tothom, i en especial per als més petits, ja que visitem una zona amb una caire màgic.
Tot i el fort vent que feia per tota la comarca, hem optat per fer la ruta, ja que la zona queda molt al recer del vent, i únicament el que no farem serà no pujar al Portell de Trucafort degut a la situació metereològica.
 
Distància: 6,00 Km
Dificultat:  BAIXA 
 
 

Trobat un grup molt nombrós a l'Argentera comencem la caminada seguint el camí asfaltat de l'Argentera a Vilanova d'Escorlnalbou fins a trobar el camí a la zona de les Piques que passant pel Mas de la Riba ens portarà en una pujada contínua fins a la Mina del Melic. En aquest punt fem un descans, i els més curiosos, entren a veure l'interior de la mina.

Anem pujant
 

Descansant al pla de la Mina del melic
Deixem ara la pista, i continuem per un sender, ara si, amb una bona pujada per arribar a la porta del Bosc de les Bruixes, una zona on s'han adaptat diverses curiositats a les roques com un poblat amb motius de bruixes. El lloc és molt curiós i val a dir que també molt ben adaptat.
Fem una visita a les diferents roques i coves, gaudim d'una vista impressionant des del Coll del Cinto al costat de la mateixa zona, on tenim un primer pla de l'ermitat de Santa Bárbara, just a sobre del Castell Monestir d'Escornalbou.

Entrem al Bosc!!!
 

La Mainada gaudint de la zona
 

Santa Bàrbara
 

Més coves
 
Després d'una bona estona continuem per buscar un lloc a recer del fort vent que bufa dalt a la serra per poder esmorzar.
Després de reposar forces continuem el sender que passa per sota d'unes roques anomenades Els Ermitans i que acabarà en una pista forestal. Seguim la pista, ara ja de baixada, per retrobar-nos a la zona del Estrets amb el sender  GR-7  que ens portarà de retorn al punt de sortida.

Els Ermitans
 

Els Estrets
 
Informació d'interés
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada