diumenge, 4 de novembre de 2018

2018.11.04 - Una volta per Bellmunt del Priorat


Foto del grup de camí retorn a Bellmunt
                   
Aquesta ruta estava programada per al mes de novembre, però al saber que el dia del camí de muntanya s'havia endarrerit al mes de novembre ,vam decidir avançar aquesta sortida al mes d'octubre en un principi, ja que les condicions meteorològiques del dia 28 d'octubre ens van obligar a posposar-la al diumenge dia 4 de novembre.
Bonica caminada per les terres de les vinyes de la més que reconeguda comarca del Priorat, inicialment estava previst una ruta però com que el cabal del riu Siurana era important, vam rectificar cap un altre indret del mateix terme.
 
Distància: 11,68 Km
Dificultat:  BAIXA 
 
 

Arribem al poble de Bellmunt del Priorat i aparquem a la zona de la piscina.
Comencem a caminar travessant el poble i anem a buscar el camí que baixa al riu per anar la zona del Camps d'en Piquer, però al arribar al riu ens trobem que no es pot travessar per la gran quantitat d'aigua que baixa. Retornem al poble i ens replantegem la sortida cap a una altra zona que no calgui travessar el riu.

Baixant cap al riu
 

Tornant del riu
Tornem al cotxe i decidim esmorzar en una zona de picnic de les mines, per després agafar una pista primer i un sender després, que a traves de vinyes, ens portarà al poblat ibèric del Puig Roig del Roiget.

 

Després de visitar el poblat baixem per un sender fins baix al riu de nou, però ara no cal travessar-lo ja que agafem una pista alfaltada que ens retorna al poble.

Foto del grup de poblat ibèric
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada