diumenge, 18 de novembre de 2018

2018.11.18 - 54è dia del Camí de Muntanya - Tivissa


Foto del grup abans de la sortida
                   
Un any més, cel·lebrem la Festa del Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria amb la organització dels companys de l'Associació Esportiva Extrem Team de Tivissa.
El recorregut inicialment ens ha portat a l'Ermita de Sant Blai, bressol dels senders GR, per pujar després a la Tossa pel sender dels carboners i baixar pel sender recuperat de la Fena fins al coll de Llena i retornar al poble per la drecera homònima.
 
Distància: 9,00 Km
Dificultat:  BAIXA 
 
 

Amb molts dubtes deguts a la previsió metereològica, ens dirigim al poble de Tivissa i fem el check de la inscripció a les instal·lacions del Camping on també ens ofereixen un esmorzar lleuger amb xocolata o cafè.
Seguint l'horari previst iniciem la caminada pels carrers de Tivissa per anar a buscar el camí de ferradura de Sant Blai on fem un esmorzar de motxil·la i es porten a terme tots els parlaments per part de Josep Casanovas vicepresident de la FEEC i del president del Extrem Team Tivissa.

Camí de Sant Blai
 

Sant Blai
Continuem la caminada seguint la pista que coincideix amb el  GR-7  en direcció al Coll de Ventall, on ens desviem de sender de gran recorregut i seguim la pista cap al Coll de Montnegret fins arribar al Mas de Sant Blai, on es separa el recorregut mitjà del llarg. >br> El primer seguirà per la pista fins al Collet de Llena on es retroba amb el recorregut llarg que inicia la pujada a la Tossa pel sender dels carboners.

Sender del Carboners
 

Sender carener a La Tossa
El sender a La Tossa comença a pujar amb un bon desnivell, tot i que no es fa molt pesat de seguir, fins a la carena on trobem un sender carener que enllaça les Cabreres amb la Tossa. Nosaltres seguim a l'esquerra cap a la Tossa on aprofitem per fer la instantània del moment.
A partir d'aquí comencem a baixar seguint un sender carener fins molt aprop del Corral de Benito on trobem l'inici del sender recuperat de la Fena que va baixant fins al Collet de la Llena.

Un dels grups que van arribar a La Tossa
 

Coves de la Llena
Des del Collet de la Llena agafem la pista direcció la Llena on trobarem un camí empedrat que baixa per les Coves de la Lleva fins tornar al poble de Tivissa.

Un dels grups a la Llena
 

Tivissa des de la Llena
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada