diumenge, 25 de novembre de 2018

2018.11.25 - Congost de Fraguerau a Ulldemolins


Foto del grup a les Cadolles Fondes
                   
Interessant sortida i molt maca per l'època de l'any escollida d'una zona del Parc Natural del Montsant força desconeguda, potser perque està situada a la zona Nord i normalment sempre que es parla d'aquest Parc Natural es parla de les poblacions de la zona Sud.
És una ruta lineal (anar i tornar pel mateix lloc) per a fer-la assequible a tothom, ja que les possibilitats circulars augmentaven molt el nivell.
 
Distància: 11,97 Km
Dificultat:  BAIXA 
 
 

De nou amb molts dubtes generats per la previsió metereològica, ens dirigim al poble d'Ulldemolins i anem fins a l'ermita de Santa Magdalena on aparquem els cotxes.
Just sortir del cotxe veiem que tenim una pluja molt fina, però que dura molt poc temps i ens decidim a iniciar la caminada en direcció a l'Ermita de Sant Antoni seguint les marques del  GR-65-5 .

Ermita de Sant Antoni
 

Buscant el Congost
Seguim la pista que ens portarà fins a les Cadolles Fondes on trobem un mirador espectacular del congost que forma el riu
Després de les fotos de rigor continuem pel sender que va seguint a el congost, tot i que en principi a una certa altura.

Congost del Fraguerau
 


Continuant pel camí anem perdent alçada per anar a buscar un pont penjat que ens ajudarà a creuar el riu i agafar el sender que ens portarà a l'Ermita de Sant Bartomeu en un indret força amagar però molt bonic.
En aquest punt aprofitem una gran bauma per esmorzar en zona seca i tornem cap als cotxes desfent el camí fet, pero ara si, ens aturem a buscar bolets.

Travessant el pont
 

Bauma

Ermita de Sant Bartomeu
 

Bolets!!!
 
Informació d'interés
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada