dijous, 6 de desembre de 2018

2018.12.06 - Tossal de Suró


Foto del grup al Tossal de Suró
                   
Sortida proposada fora de calendari per anar a estirar les cames en una sortida molt senzilla i per assolir un 100 Cims. És una ruta lineal amb l'anada i tornada pel mateix camí tot i que al final fem un canvi per l'estat d'una baixada amb molt de fang que relliscava molt.
 
Distància: 11,57 Km
Dificultat:  BAIXA 
 
 

Aquesta vegada fa molt bon temps en la zona del camp de Tarragona, però ens desplacem als límits de les comarques de la Conca de Barberà i la Segarra.
Ens desplacem a la població de Vallfogona de Riucorb i concretament aparquem el cotxe en la zona del Balneari del mateix nom. Comencem a caminar seguint el  GR-171  acompanyats d'una boira força espesa i a estones "pixanera".

Arribant al poble d'Albió
 

La boira ens acompanya
Molt aviat arribem al poble l'Albió, aprofitem per esmorzar una mica i esperar a veure com evoluciona el temps. Al final decidim continuar seguint les indicacions d'un veí del poble que ens aconsella que no agafem el camí que segueix el GR i agafem una altra pista que és més planera.
Al final del camí pugem al Tossal i seguim fins a Suró, un llogaret del municipi de Talavera de Segarra, des d'aqui enfilem la tornada pel mateix camí.
Al arribar al poble d'Albió aprofitem per arribar a l'Esglèsia de Sant Gil i després tornem al cotxe tot i que la part final la fem per carretera, ja que hi ha una baixa amb molt pendent plena de fang i no volem acabar tots enfangats en el millor dels casos.
 

Boira, boira
 

Església de Sant Gil
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada