diumenge, 27 de gener de 2019

2019.01.27 - Montmeneu


Foto del grup a la Punta del Montmeneu
                   
Seguim l'activitat al principi d'any, i en aquest cas ens proposem anar a fer un dels 100 CIMS que més apartats queden del nostre país. Ens desplaçarem a Maials per anar a pujar la Punta del Montmeneu de 495 metres d'alçada i que sobresurt a sobre dels terrenys planers que hi ha al seu voltant.
 
Distància: 11,19 Km
Desnivell acumulat: 212 m
Dificultat:  BAIXA 
 
 

Tot i la previsió de temps de forts vents, ens desplacem a la població de Maials per mirar d'assolir el cim del Montmeneu o Punta del Montmeneu, un turó amb forma de con que sobresurt per damunt de tots els terrenys que hi ha al seu voltant.
Seguim el camí de les Mines, tot travessant el camí o pista asfaltada entre Maials i la Granja d'Escarp, fins arribar a l'alçada de Sant Miquel de Pedrós on aparquem els cotxes. Encara no calenta gaire el sol i la sensació tèrmica és de molt fred.

Comencem a caminar amb el nostre objectiu al fons
 

Sant Miquel de Pedrós
Comencem a caminar per la pista que va cap al Refugi dels Caçadors, per seguir després de vegades per pista i de vegades per sender a traves dels conreus per anar a trobar el  GR-65-5  que ve des de Maials.
Aprofitem en aquest punt que ens toca el sol per parar una estona per esmorzar i preparar-nos per la pujada al cim, ja que fins ara el desnivell acumulat és molt poc, i sembla que tot el pujarem de cop. Després la tornada tornarà a ser per pla fins al cotxe.

Cada vegada més a prop
 

 

Amunt que fa pujada!!
 

 

Objectiu aconseguit!!
 

 
Informació d'interés
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada