dissabte, 16 de febrer de 2019

2019.02.16 - Mirador del Pla de Llet (Aransa)


Foto del grup a la Mirador del Pla de Llet
                   
Malauradament aquest any no hem sigut suficientment gent per poder organitzar un bus com portavem fent els darrers anys. Caldrà analitzar si la data escollida no va ser l'adequada, o si l'experiència de mal temps de l'any anterior ha influït o que aquest tipus de sortida al final resulta car si venen varis membres d'una mateixa família.
Amb la idea de fer una sortida a la neu senzilla per a tothom, aquest any hem escollit anar a la estació d'esquí nòrdic d'Aransa a la Cerdanya i seguir una de les rutes per raquetes que tenen marcades per pujar a un cim que té un mirador espectacular de tota la serralada del Cadí.
 
Distància: 8,92 Km
Desnivell acumulat: 288 m
Dificultat:  BAIXA 
 
 

Sortim ben aviat de Riudecols en direcció l'estació d'esquí d'Aransa on hi arribem al voltant de les 9:15. Fem tots els preparatius que aquest tipus de sortida comporta (forfait, lloguer de material) i busquem l'inici del circuit marcat amb el número 6.

Fent els preparatius
 

Seguint el circuit 6
Seguim el sender amb pujada molt sua que va passant per dins un bosc amb no massa neu, ja que aquest any no acompanya el temps fins arribar al Coll de Caralt on fem una aturada per menjar una mica.
Després de recuperar les forces continuem el camí en direcció al cim, però abans d'arribar-hi ja ens aturem a gaudir de les vistes del Mirador Cadí.

Coll de Caralt
 

Mirador Cadí
Seguim per la cresta fins arribar en poc temps al Mirador del Pla de Llet on trobem una vista espectacular.

Mirador del Pla de Llet
 

Desfem el camí fins al Coll de Caralt i en aquest punt no veiem per on tornar i decidim seguir per una de les pistes d'esquí esperant trobar el camí de tornada, però el tema es va allargant i sense donar-nos compte arribem al Refugi Prat Miró on es trobem algunes pistes d'esquó de l'estació i decidim anar baixant camp a traves pel mig del bosc per no destorbar als esquiadors fins arribar a l'estació on ens hi espera un bon dinar.

Baixant al Coll de Caralt
 


A dinar
 
Informació d'interés
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada