diumenge, 17 de març de 2019

2019.03.17 - Punta del Curull


Foto del grup a la Punta del Curull
                   
Amb l'objectiu de fer sortides per a tota la familia, es planteja aquesta ruta en un format curt i senzill obert a totes les edats i amb la possibilitat d'allargar-la si al final resulta que no tenim gaires persones apuntades.
En aquest cas, l'objectiu es va assolir amb escreix, ja que ens vam ajuntar un grup de 30 socis de totes les edats per fer una sortida força divertida i molt poc exigent.
 
Distància: 7,50 Km aprox.
Desnivell acumulat: 139 m
Dificultat:  BAIXA 
 
 

Ens aplaguem a l'entrada del poble de Vilanova de Prades, on deixarem aparcats els cotxes i començarem a caminar pels carrers del poble fins a l'església on trobem un sender a la seva dreta que s'enfila cap a la Serra de Llena.
Al principi el sender puja cap a uns conreus d'ametllers i segueix un sender força pedregós que va pujant força suau passant per la Roca del Sentinella i després per la Cova de les Bigues.

Comença el sender
 

Cova de les Bigues
Quan arribem dalt a la serra abans de fer la parada per esmorzar, decidir baixar a les Coves dels Calaixos de l'Ereldo, un racó molt bonic amb passadissos a traves de les roques i amb coves al final.

Arribant a la Serra
 

Cova dels Calaixos de l'Ereldo
Després d'esmorzar continuem per la pista que segueix per dalt al pla de la Serra fins arriba a un tomb on deixem la pista per seguir per un sender que ens portarà amb un poc temps a l'objectiu del dia. La Punta del Curull, sostre comarcal de les Garrigues.

Reprenem la marxa
 

Punta del Curull
Després de les fotos de rigor, desfem el camí uns 20 metres i agafem un sender que ens baixa directament a la pista que coincideix amb el  PR-C-184  i que ens portarà de nou al poble.

 

 
Informació d'interés
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada