diumenge, 9 de juny de 2019

2019.06.09 - Mola de Genessies


Foto del grup al punt geodèsic de la Mola de Genessies
                   
Ruta a les Muntanyes de Tivissa-Vandellós per fer pujar a un dels punts més emblemàtics d'aquestes muntanyes.
 
Distància: 11,73 Km aprox.
Desnivell acumulat: 491 m
Dificultat:  BAIXA 
 
 
Ens dirigim a la població de Vandellòs i seguim per la carretera fins al Coll de Fatxes on ens desviem per un camí alfaltat (camí de Gavadà) fins al Mas de Genessies on aparquem els cotxes.
Des d'on sortim ja podem veure el cim que volem assolir, ja que estem just a sota. Comencem a caminar seguint el  PR-C 91 .

Mola de Genessies
 

Seguint el PR
Seguim el PR fins arribar al Coll del Rourar on deixem el PR per seguir un sender que puja fins dalt a la Moleta de Genessies per la Portella del mateix nom. Quan som dalt ens trobem en una bona esplanada, a una punta d'aquesta i en el punt més alt trobem del punt geodèsic i just a l'altra punta es troben les restes d'un poblat ibèric.
Aprofitem per esmorzar abans de baixar pel mateix camí i retornar al Coll del Rourar per seguit la ruta. Malauradament en la baixada una companya té una torta de peu i es veu obligada a recular fins al cotxe juntament amb 5 acompanyants més. La resta decidim continuar amb la ruta.

Arribant al Coll del Rourar
 

Portella de Genessies
Seguim de nou pel  PR-C 91  baixant per un molt pedregòs fins arribar al Barranc de Jovara on trobem una pista que remunta amb forta pujada aquest barranc que porta al Mas d'en Sanxo i fins al Portell de Jovara.
Quan som dalt seguim la pista que ara ja baixa fins arribar fins al camí alfaltat i així reculem fins als cotxes.

Baixant al Barranc de Jovara
 

Mas d'en Sanxo
 
Informació d'interés
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada